Societat 08/07/2012

Andrés Iniesta i Anna Ortiz es diuen el 'sí, ho vull'

Al convit, coincidiran Pep Guardiola, Sandro Rosell, Joan Laporta i Carles Reixach amb molts altres futbolistes del Barça i de la roja

Ara
2 min
Andrés Iniesta i Anna Ortiz / @andresiniesta8

BarcelonaEl blaugrana Andrés Iniesta i la catalana Anna Ortiz s'han casat aquest diumenge a la tarda al castell de Tamarit, al Tarragonès, una fortificació a la vora de la platja d'Altafulla. Com confirmen les fotos, l'enllaç s'ha omplert de cares conegudes. A més, molts curiosos s'han apropat als voltants del lloc on se celebra la cerimònia civil i han fet córrer per les xarxes les primeres fotos dels assistents a l'entrada del castell, en plena Costa Daurada.

El jugador blaugrana, ha tuitejat: "Un dia increïble, acabats de casar". A la piulada, hi ha afegit una foto d'ell abraçat a la seva dona. Quan el centrecampista li ha dit 'sí, ho vull' a la núvia tots els xafarders que s'ho miraven des dels vessants de les muntanyes del voltant del castell han començat a cridar i a aplaudir. També durant la cerimònia, Iniesta, que ha arribat del braç de la seva mare amb la música de 'Gladiator' de fons, no ha pogut contenir l'emoció quan el seu amics des que vivia a la masia Jordi Miralles li ha dedicat unes paraules.

Iniesta i Ortiz han celebrat l'enllaç civil a Altafulla, a les 18 hores de la tarda, amb 300 assistents. Més tard, al restaurant Mas d'en Ros, entre Reus i Cambrils, hi havia el convit, al qual hi han assistit 700 persones en total. A l'hora del sopar, que ha començat amb un còctel a peu dret, hi han anat directament Pep guardiola i la seva dona, Cristina Serra.

Entre els invitats hi ha Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Samuel Eto'o, Joan Laporta, Sandro Rosell, Leo Messi, Gby Milito, Vicente del Bosque, Iker Casillas, els Estopa i Risto Mejide, entre molts altres personatges del món de futbol i del periodisme esportiu.

stats