Política 02/07/2015

Sopar privat de Joan Carles de Borbó amb Rajoy i els expresidents Aznar, Zapatero i Felipe González

L'àpat, celebrat aquest dimecres a la nit al restaurant Lucio de Madrid, va ser iniciativa de l'actual president espanyol, segons fonts del seu executiu

Efe
1 min

MadridJoan Carles de Borbó, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i els expresidents José María Aznar (PP), José Luis Rodríguez Zapatero i Felipe González (PSOE) van sopar aquest dimecres a la nit al restaurant Lucio, a la Cava Baja madrilenya. El sopar va tenir caràcter privat. Això no obstant, el mateix Rajoy s'ha fet ressò de l'àpat a través d'una piulada a Twitter a les 03.49 hores de la matinada: "Sopar agradable i distès, el d'aquesta nit amb el rei Joan Carles".

Segons han indicat a Efe fonts del govern espanyol, el sopar es va celebrar en un saló privat del tradicional restaurant, que visita amb freqüència el monarca, a iniciativa de Mariano Rajoy.

El sopar, que va començar passades les 21.00 hores, es va concretar dies després que tots els assistents coincidissin al Palau Reial de Madrid amb motiu de l'acte institucional commemoratiu del 30è aniversari del tractat d'adhesió d'Espanya a les Comunitats Europees, que va tenir lloc el 24 de juny, el dia de de Sant Joan.

En el sopar d'ahir a la nit, Joan Carles de Borbó va presidir la taula –rodona–, i tenia asseguts al seu costat Mariano Rajoy (dreta) i Felipe González (esquerra). Aznar es va asseure entre Rajoy i Zapatero, que, al seu torn, tenia Felipe González a l'altre costat.

stats