CAS NÓOS
Política 25/06/2014

El fiscal Anticorrupció recorrerà la imputació de la infanta Cristina pel cas Nóos

Pedro Horrach assegura que "segueix sense existir cap element en contra" de la germana del rei Felip

Efe
1 min
Pedro Horrach, entrant al judici per suborn a Jaume Matas

PalmaEl fiscal Anticorrupció Pedro Horrach ha assegurat aquest dimecres que recorrerà la interlocutòria del jutge José Castro en la qual manté imputada la infanta Cristina en el cas Nóos "perquè segueix sense existir cap element en contra" de la germana del rei Felip.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Horrach s'ha manifestat així pocs minuts abans que es donés a conèixer la interlocutòria del jutge Castro que manté la imputació de la infanta per suposats delictes fiscals i de blanqueig.

En la mateixa interlocutòria, el jutge instructor considera que la infanta hauria de ser jutjada juntament amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, i la resta d'imputats en la suposada trama de corrupció.

El fiscal, que quan ha fet aquestes declaracions encara no coneixia la interlocutòria de Castro, ha apuntat a la premsa abans d'accedir a l'edifici de la fiscalia que durant els quatre anys d'instrucció "simplement he tingut aquesta discrepància amb el jutge Castro respecte a aquest cas".

Horrach ha afegit, sobre la seva relació amb el jutge instructor del cas Noós, que "globalment, hem anat de la mà" i ha negat que la defensa d'Urdangarin hagi sol·licitat un acord amb el ministeri fiscal per evitar anar a judici.

stats