Política 08/01/2015

"Estic convençut que els catalans celebrarem el referèndum": la carta que s'ha endut Rajoy de Catalunya

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, reclama als "demòcrates espanyols" que "respectin" el resultat d'aquesta consulta en una missiva entregada al president espanyol

Oriol March
1 min
Albert Batalla, alcalde de La Seu d'Urgell, aquest dijous

La Seu d'UrgellL'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla (CDC), ha entregat una carta al president espanyol, Mariano Rajoy, just abans que marxés cap a Madrid des del nou aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell. "Estic convençut que els catalans celebrarem el referèndum", assegura Batalla en aquesta missiva, a la qual ha tingut accés l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El també diputat al Parlament espera que els "demòcrates espanyols" respectin i acatin el resultat d'aquest referèndum de la mateixa manera que ho faran els catalans. Batalla expressa la seva disconformitat amb l'actitud de l'Estat envers Catalunya i el seu rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional (TC) contra l'Estatut.

En clau territorial, Batalla posa de manifest l'oportunitat turística i comercial que ofereix el nou aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell per l'enclavament en què se situa.

stats