Política 08/05/2017

El Tramabús arriba aquest dimecres a Barcelona i pararà a l'antiga seu de CDC i a la Generalitat

El secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, farà declaracions davant la seu de CaixaBank, a l'avinguda Diagonal

Europa Press
2 min

BarcelonaL'autobús de Podem que denuncia la corrupció, el Tramabús, arribarà aquest dimecres a Barcelona i s'hi quedarà fins divendres. El recorregut preveu fer una parada davant de l'antiga seu de CDC, al carrer Còrsega i finalitzar el trajecte a la plaça Sant Jaume, davant el Palau de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons fonts de Podem, el Tramabús iniciarà el recorregut "per destapar la trama catalana" davant de la seu de CaixaBank, a l'avinguda Diagonal, on el secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, farà declaracions als mitjans.

Després, es dirigirà a la seu de CDC pels casos de presumpta corrupció que concerneixen al partit, passant per les seus de les consultores PriceWaterhouseCoopers (PwC), Deloitte, i els despatxos d'advocats Garrigues i Cuatrecasas.

La següent parada del Tramabús tindrà lloc davant del Palau de la Música, que Fèlix Millet, que en va ser president, va confessar haver saquejat. "És l'epicentre de la trama catalana per culpa del cas Millet, que ha acabat sent el cas CDC amb el seu presumpte finançament irregular", al·leguen des de Podem. El final del recorregut serà la plaça Sant Jaume de la capital catalana.

Entre els passatgers del Tramabús hi haurà el coautor del llibre 'Llums i taquígrafs: atles de la corrupció, el frau i la impunitat als Països Catalans', Àlex Romaguera; l'autor del llibre 'Crema catalana: amiguismo, corrupción y otras miserias' i 'La casta: quiénes son y cómo actuan', Rafa Burgos, i un membre de l'Observatori del Deute en la Globalització i de la Plataforma Ciutadana del Deute.

El Tramabús inclou imatges de polítics com els expresidents José María Aznar i Felipe González, així com de l'exportaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid Esperanza Aguirre, l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa, el de la patronal CEOE Gerardo Díaz Ferrán o l'extresorer del PP Luis Bárcenas fent botifarra. També hi apareix l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

stats