Política 26/01/2017

Santi Vidal es ratifica: "Cal generar il·lusió i veure que s'estan fent coses"

El cap de files d'ERC al Senat contextualitza a l'ARA les seves declaracions sobre el procés

Ara
1 min
Santi Vidal es ratifica: "Cal generar il·lusió i veure que s'estan fent coses"

Barcelona"Cal generar il·lusió i veure que s'estan fent coses". Així justifica a l'ARA el cap de files d'Esquerra al Senat, Santi Vidal, les seves declaracions sobre el procés, que han obligat el Govern i el partit a desautoritzar-lo. "Em ratifico en les meves manifestacions", explica el jutge, que ha afirmat que es tracta d'un cicle de conferències organitzat pel partit amb la voluntat de donar a conèixer el camí cap a la independència entre la població.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"En aquests moments, i no us diré com ho hem aconseguit perquè ho hem aconseguit de manera absolutament il·legal, tenim totes les vostres dades tributàries. Tots esteu fitxats, tots", assegura Vidal en aquestes conferències, que ha recollit 'El País'. En les xerrades també explica que ell i el conseller de Justícia, Carles Mundó, han elaborat una llista de jutges afins a la independència.

Tant el Govern com Esquerra han sortit ràpidament a desautoritzar Vidal i a desmentir totes les afirmacions que ha fet. Però el senador es ratifica i insisteix que tot el que diu en les conferències és cert.

stats