Política 15/02/2017

Camacho hauria filtrat a Moragas el primer informe contra la família Pujol, segons 'Público'

Segons el diari, la presidenta del PP a Catalunya hauria traslladat la informació al ministeri de l'Interior abans que ho fes l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez

Ara
1 min
El govern espanyol va delegar en Alícia Sánchez-Camacho el balanç de la reunió.

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya i secretària primera del Congrés, Alícia Sánchez-Camacho, hauria estat l’encarregada de filtrar el material del primer informe amb el detall del contingut de la conversa amb l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, segons assegura el diari 'Público'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons nous documents i gravacions publicades del rotatiu, la líder popular hauria traslladat aquesta informació al ministeri abans que Álvarez l'hi expliqués al comissari Villarejo, que es feia passar per un periodista d''El Mundo'. 'Público' afirma que Camacho hauria transmès la informació al govern espanyol "molt probablement" a través del cap de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas.

Aquest dimarts, 'Público' ja va avançar que Camacho hauria organitzat l’enregistrament de la Camarga l’any 2010, en què Álvarez hauria donat detalls sobre els diners a Andorra de la família de l’expresident de la Generalitat. D’aquesta manera, segons el diari, Camacho és "l’única font possible" de l’inici de la denominada operació Catalunya.

stats