12 D'OCTUBRE
Política 12/10/2014

Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, es manifesta al costat del líder xenòfob de PxC

Robert Hernando celebra des de les xarxes socials haver participat a la marxa amb "una dona íntegra i valenta"

Ara
1 min

BarcelonaVictoria Álvarez, l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola que es va reunir amb Alícia Sánchez-Camacho en el famós dinar a La Camarga, s'ha manifestat aquest diumenge a Barcelona al costat de Robert Hernando, regidor a Igualada i secretari general de la xenòfoba Plataforma per Catalunya, amb motiu del 12 d'octubre. Així ho ha celebrat el mateix Hernando i la formació que lidera des dels respectius comptes de Twitter. "Un honor haver compartit capçalera i causa amb una dona íntegra i valenta com Victoria Álvarez", ha piulat concretament el regidor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La marxa recorria des les onze del matí el passeig de Gràcia fins unir-se a la concentració a la plaça de Catalunya de Societat Civil Catalana i havia estat convocada amb el lema 'Espanya, la nació de tots' pel sindicat ultra Manos Limpias, Convivència Cívica Catalana, Asociación de Profesores por el Bilingüismo i Somatemps, entre d'altres.

Victoria Álvarez ha aparegut en diversos mitjans de comunicació per denunciar la presumpte corrupció a la família Pujol i per posar en qüestió la versió de Jordi Pujol sobre l'herència a l'estranger.

stats