Política 16/03/2017

Puigdemont explicarà el procés català a la Universitat de Harvard

El president de la Generalitat participarà en el seminari 'Catalunya, Escòcia i el Calexit'

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, explica l'estructura del Govern al Parlament

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà un viatge oficial als Estats Units a finals de març. El president participarà en un seminari a la Universitat de Harvard, on explicarà el procés sobiranista. En el col·loqui, que porta el nom de 'Catalunya, Escòcia i el Calexit', també hi participarà el professor José Manuel Martínez Sierra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigdemont ha estat convidat en la sessió del 27 de març, que pretén "analitzar l'actual desafecció amb la democràcia contemporània a través de l'estudi del cas espanyol". A més d'aprofundir en el procés sobiranista català, Puigdemont també abordarà "el moviment social dels indignats, els nous partits polítics com Podem i C's", i la reacció de les formacions tradicionals davant aquests nous escenaris.

Segons han explicat a Europa Pres fonts properes al president, l'agenda oficial acabarà de detallar-se previsiblement la setmana vinent, però la seva presència a Harvard ja està confirmada. Els seminaris organitzats per la universitat, que van començar el 23 de gener i finalitzaran l'1 de maig, tractaran de les noves democràcies europees.

La visita de Puigdemont al centre de Massachusetts arriba poques setmanes després que l'expresident Artur Mas pronunciés una conferència sobre el procés sobiranista i el referèndum a la Harvard Law School.

stats