Política 08/05/2016

Polèmica per un tuit de Mejías en què es "diverteix" amb usuaris que proposen "degollar" Rufián i Tardà

Alfred Bosch surt en defensa dels diputats al Congrés i demana la dimissió de la regidora de Ciutadans

Ara
1 min
Mejías anunciant a la sortida de la reunió amb Pisarello que descartava la modificació dels comptes.

BarcelonaPolèmica 2.0 per un tuit de la líder de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías. La dirigent del partit taronja va respondre a uns usuaris que havien proposat "degollar" polítics d'ERC com Gabriel Rufián i Joan Tardà i penjar-los en fanals dient que es "diverteix" les nits de dissabte llegint-los.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que alguns dels tuits han estat esborrats, la conversa via Twitter l'ha recollit el líder d'ERC al consistori barceloní, Alfred Bosch, que ha aprofitat per demanar la dimissió de Mejías.

La regidora de Ciutadans ha assegurat que "els seus comentaris no responien a un fil que no va llegir complet" i ha condemnat "qualsevol manifestació de violència".

Tot i això, els interpel·lats en la conversa han carregat contra Mejías, també a través de les xarxes. Joan Tardà ha publicat un tuit que diu: "Vols dir que animar brètols a degollar Gabriel Rufián i a mi mateix és democràticament gaire saludable?". Al seu torn, Rufián ha dit que amb aquest comentari "Ciutadans s'ha tret la careta".

stats