Política 19/01/2015

Podem dóna allargs a la CUP: té "pendent" respondre a la carta sobre el seu compromís amb el referèndum a Catalunya

David Fernàndez ha recordat aquest dilluns que la formació liderada per Pablo Iglesias encara no s'ha mullat a fons sobre aquest tema

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
Pablo Iglesias durant la roda de premsa que va fer ahir per presentar la marxa del dia 31.

Madrid"Està pendent". Amb una breu resposta, sense donar cap termini, Podem ha respost a la demanda que ha fet aquest dilluns el diputat de la CUP David Fernàndez a la formació liderada per Pablo Iglesias. En una entrevista a Rac1 ha recordat que Podem encara no ha respost a la missiva enviada el 19 de desembre, just abans de la visita d'Iglesias a Barcelona, en què es demanava a la nova formació que es mullés sobre el seu compromís amb el fet que els catalans votin en un referèndum vinculant d'independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La carta de la CUP feia les següents preguntes: "Podem es compromet a habilitar un referèndum d'autodeterminació a Catalunya en cas que guanyi les eleccions espanyoles? Podem es compromet ara a celebrar un referèndum d'independència a Catalunya? Podem respecta la llengua i la cultura catalanes i el dret d'autodeterminació dels Països Catalans i es compromet a defensar la llengua i cultura catalanes al País Valencià i les Illes?".

stats