Política 19/05/2017

El Pacte Nacional pel Referèndum donarà el protagonisme a les entitats en l'acte d'avui

El missatge que transmetrà és el de la "transversalitat" i s'aprofitarà per actualitzar el marcador d'adhesions

Ot Serra
1 min
Membres del Pacte Nacional pel Referèndum amb una urna, a les portes del Parlament

BarcelonaEl president del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha expressat que l'acte que celebrarà aquest divendres a la tarda estarà protagonitzat sobretot per entitats i la societat civil. "Els partits tindran un paper més d'escoltar", ha assegurat Elena, que ha avançat que demà s'actualitzarà el marcador d'adherits.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Més enllà de les xifres, l'exdiputat socialista al Parlament ha destacat la "transversalitat" del suport al referèndum, un instrument per posar "al servei del debat i la deliberació". Elena no ha volgut avançar quin és el futur que li espera al Pacte i s'ha limitat a dir que la decisió "està pendent". En roda de premsa al Parc de la Ciutadella, davant del Parlament, amb una urna de plàstic de grans dimensions com a símbol "que hi cap tothom", Elena ha explicat que a l'acte al Palau de Congressos hi haurà representants públics de l'estat espanyol i també s'hi exhibiran suports internacionals.

"El missatge serà una fotografia potentíssima de la constatació del suport", ha sentenciat Elena, acompanyat dels altres membres del Pacte Jaume Bosch, Francesc Dalmases i Carme Laura Gil.

stats