Política 22/02/2017

El PP exigeix al Govern que trenqui el pacte "antidemocràtic" amb la CUP

Junqueras respon que l'executiu sempre pactarà amb aquells que defensin la democràcia i atribueix als populars la manca de respecte pel dret de vot

Aleix Moldes
1 min
Oriol Junqueras, durant la sessió de control al Govern a l'hemicicle del Parlament

BarcelonaLa portaveu parlamentària de la CUP, Anna Gabriel, va apuntar en una xerrada recent a l'hospital de Reus que la reacció catalana en cas que no es pogués celebrar el referèndum hauria de ser proporcional a la de l'Estat, cosa que implicaria "que pugui ser cruenta i virulenta". Declaracions que el PP considera suficients per "exigir" al Govern que trenqui el pacte d'estabilitat parlamentària amb els anticapitalistes. "El pacte amb la CUP és incompatible amb la democràcia. Trenquin el pacte i retornin la dignitat a la política catalana", ha reclamat el portaveu popular al Parlament, Alejandro Fernández, al vicepresident de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Oriol Junqueras ha respost que el Govern sempre està compromès amb la democràcia "sense cap excepció". "Li recordo que qui defensa el dret de vot és la majoria parlamentària i qui el persegueix, el judicialitza i amenaça amb precintar escoles és el govern del PP", ha indicat.

stats