Política 18/05/2017

Des de l'apocalipsi zombi a il·legalitzar el PP, l'extensa i curiosa activitat d'un senador de Compromís

El govern espanyol ha tardat vuit mesos a respondre la pregunta de Carles Mulet sobre si tenien intenció d'il·legalitzar el PP d'acord amb la llei de partits, i la resposta ha sigut una paraula: "Cap".

Ara
1 min
Carles Mulet, senador de Compromís

BarcelonaCarles Mulet és un senador hiperactiu, sobretot comparat amb els seus companys de la cambra alta. Aquest senador de Compromís ja ha presentat quasi 5.000 preguntes escrites i 87 preguntes orals des de l'inici de la legislatura –fa menys d'un any–, entre les quals destaca aquesta: "Quins protocols té adoptats el govern davant la possibilitat d'un apocalipsi zombi?".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta era una pregunta de queixa perquè el govern Rajoy supera sempre el límit temporal per respondre les preguntes de diputats i senadors. De fet, la pregunta sobre els zombis la va fer el 28 de febrer del 2017 perquè l'executiu encara no li havia respost una altra pregunta, feta el setembre del 2016, sobre si el govern espanyol tenia la intenció d'il·legalitzar el PP pels casos de corrupció que l'assotaven, i ho justificava amb articles de la llei de partits.

Doncs el govern li va respondre al cap d'un mes la pregunta dels zombis, amb ironia, i la resposta sobre la il·legalització del PP ha arribat ara, vuit mesos després. En aquest cas, però, la resposta és concisa: "Cap".

stats