Estils 25/03/2017

El Windsor abraça el quilòmetre zero

1 min
El Windsor abraça el quilòmetre zero

El restaurant Windsor -Còrsega, 286-, un dels clàssics de Barcelona, fa ara un pas endavant i se centra en el producte local de temporada, l’agricultura ecològica i els plats vegetarians. A través de quatre cartes diferents a l’any, l’establiment vol oferir una cuina catalana contemporània amb plats que tenen els productes estrella del territori com a protagonistes: des de les gambes de Palamós o les carxofes del Prat fins als pèsols de Llavaneres. Però a banda d’aquests productes ja consolidats, el restaurant també incorpora els que provenen de petits productors catalans com Hortet del Baix, especialitzat en agricultura orgànica; Puig de Centelles, dedicat a bolets i tòfones; Gamba de la Costa, centrat en marisc i mol·luscs; o Fleca Balmes, reconeguda pels seus pans premium. A banda de la carta, el restaurant també proposa ara plats del dia, que es poden demanar en format tapa o de mitja ració.

stats