Natació Sincronitzada
Esports 01/02/2013

La nedadora de sincronitzada Thaïs Henríquez: "Estimada Tarrés, ja era hora que algú et descrivís com ets"

L'esportista canària escriu un tuit contra Tarrés i l'enllaça a un article d'opinió que critica l'actitud de l'exseleccionadora després de ser destituïda i que la titlla de "narcisista"

Ara
2 min
Tweet de Thaïs Henríquez

BarcelonaThaïs Henríquez se suma a les crítiques contra l'Anna Tarrés i ho ha fet de manera contundent, però indirecta. La nedadora de sincronitzada ha publicat un tuit amb un enllaç d'un article d'opinió del periodista Joan Busquets al portal 'Sombalears', en què titlla Tarrés de "narcisista" i critica que l'exseleccionadora hagi contribuït a crear polèmica després de ser destituïda, fet que ha dificultat la feina de renovació del nou equip tècnic després de ser acomiadada.

L'esportista canària ha escrit això al seu perfil de Twitter: "Ja era hora, estimada Tarrés, que algú et descrivís com ets i no com somies ser... No més mentides sisplau".

El text de Busquets, que elogia la capacitat de Tarrés de crear "rellotges aquàtics", diu coses com: "Hi ha maneres de fer fora algú. I també hi ha maneres de marxar. Tarrés no va fer més que posar pals a les rodes durant la transició" i afegeix que "Esther Jaumà es va trobar un solar ple de mines quan va trepitjar el CAR: la meitat de l'equip patia un mal o un altre i la sortida de Tarrés es va mediatitzar de tal manera que va provocar estrès en les nedadores".

Busquets, a més, descriu la manera com Tarrés feia patir les nedadores amb tècniques d'entrenament dures per consolar-les després, i convertir-se també en la seva salvadora. "Així és com t'enamores d'una persona. Ha estat allà quan eres vulnerable. T'ha tocat. T'ha somrigut".

En el text, el jove periodista reclama que la informació de la natació sincronitzada se centri "en les petites heroïnes de carn i ossos", que són les nedadores.

stats