Divisió d'honor
Esports 18/05/2017

L'Astralpool CN Sabadell força el tercer partit de la final de la lliga de waterpolo (13-12)

El títol es decidirà aquest dissabte a la piscina de Sant Sebastià

Una imatge d'aquest dijous

BarcelonaL’Astralpool CN Sabadell ha superat el CN Atlètic Barceloneta (13-12) en el segon partit de la final de la lliga masculina de waterpolo. L’enfrontament ha arribat empatat als últims tres minuts i mig, on els locals s'han mostrat més encertats. Un gol de Lalo López-Escribano i dos de Borja Fenoy han acabat decidint un duel molt igualat en què els vigents campions han disposat d’un últim atac per empatar el marcador.

Sergi Cabanas, que ha anotat quatre gols, i Borja Fenoy, que n'ha fet tres, han estat dos dels jugadors més destacats d’un equip local molt motivat pels aficionats que han omplit la piscina Carles Ibars del complex de Can Llong de Sabadell.

El conjunt vallesà ha començat el partit amb un avantatge de dos gols (3-5), però el CN Atlètic Barceloneta ha sabut refer-se i arribar al descans amb el marcador empatat (5-5). Després d’uns minuts de molta igualtat, el partit ha arribat a l’últim quart amb el resultat de 8-8. Després d’un intercanvi de gols, els locals han tingut més continuïtat en el tram decisiu i van assegurar un triomf que allarga la final.

El títol es decidirà dissabte

El tercer i definitiu partit es jugarà dissabte a la piscina de Sant Sebastià (12.45 hores) i es podrà seguir en streaming a través de la web de la RFEN.