Esports 02/09/2015

El Barça Lassa d'handbol, campió de la Supercopa Asobal (26-23)

El Fraikin Granollers ha competit molt bé a Saragossa

El Barça Lassa, a Saragossa / @FCBhandbol

BarcelonaCinc dies després de superar el Fraikin Granollers a la Supercopa de Catalunya, el Barça Lassa ha repetit victòria i s'ha proclamat campió de la Supercopa Bauhaus Asobal (26-23). L'equip blaugrana ha patit per aconseguir el triomf a Saragossa, on ha arribat al descans amb una renda de tan sols un gol (13-12).

Tot i no poder comptar amb els lesionats Guilherme Valadão i Salva Puig, el conjunt entrenat per Carlos Viver ha competit molt bé i tenia el partit empatat (17-17) a 20 minuts del final. La seva defensa ha estat sensacional.

El Barça Lassa ha reaccionat i ha aconseguit una renda de sis gols (26-20). Tot i la diferència, el Fraikin Granollers no s'ha rendit i ha ajustat el marcador (26-23).

Aquesta Supercopa és la divuitena que aconsegueix el Barça Lassa, la quarta consecutiva. Kiril Lazarov, que ha marcat vuit gols, ha estat designat com a millor jugador (MVP) i César de Almeida, com a millor porter.