Triomf de Xile i empat de Portugal en una Copa Confederacions marcada pel VAR

Mèxic aconsegueix evitar el triomf dels portuguesos amb un gol d'Héctor Moreno

T.p.
Vidal, celebrant el primer gol de Xile a la Confederacions

BarcelonaPortugal ha debutat a la Copa Confederacions de Rússia amb un empat amb regust de derrota, ja que els campions europeus han vist com Mèxic els empatava en l'últim minut de partit gràcies a un gol d'Héctor Moreno, l'excentral de l'Espanyol que acaba de fitxar pel Roma (2-2).

Cristiano, escollit jugador del partit pels aficionats, ha donat l'assistència del primer gol a Quaresma (min 35), però Chicharito Hernández ha empatat de cap al minut 42 en un primer temps en què el VAR, el sistema de videoarbitratge, no ha fet pujar al marcador un gol del madridista Pepe. A la segona part, Soares ha fet el 2-1 (min 86), però l'empat de Moreno ha fet justícia al bon partit mexicà. Portuguesos i mexicans queden amb un punt, per darrere dels russos, al Grup A, ja que els amfitrions van derrotar aquest dissabte Nova Zelanda (2-0).

A l'altre partit de la jornada, els xilens han derrotat els camerunesos per 2-0 amb gols de Vidal (min 82) i Vargas (min 90), en un partit marcat també per les decisions del VAR, que no ha donat legalitat a un gol de Vargas al primer temps, però en canvi sí que ha validat el 2-0 dels xilens al final. Austràlia i Alemanya, els altres equips del Grup B, juguen aquest dilluns el quart partit de la competició a la ciutat de Sotxi (17.00, Gol).