NBA
Esports Bàsquet 21/02/2011

Pau Gasol: "Anem fent el nostre camí i deixant la nostra empremta"

El català ha quedat satisfet després de la seva quarta participació en un Partit de les Estrelles de la NBA, en què ha aconseguit 17 punts i 7 rebots

Redacció
2 min
Pau Gasol i Kobe Bryant.

Los AngelesPau Gasol, satisfet després de la seva quarta participació en un Partit de les Estrelles de la NBA, en què ha aconseguit 17 punts i 7 rebots, ha dit que haver batut el seu rècord d'anotació en aquests partits és part del "camí" que desenvolupa en la millor lliga del món.

"Anem sumant, anem fent el nostre camí i deixant la nostra empremta", va afirmar l'ala pivot en declaracions a mitjans espanyols als passadissos de l'Staples Center de Los Angeles (Califòrnia). "Això és sempre bonic i important", va afegir.

El jugador de Sant Boi va fer balanç del Cap de Setmana de les Estrelles després que el seu equip de l'Oest s'imposés sobre l'Est per 148-143.

"Un balanç molt positiu. Content per tot, per haver format part del Cap de Setmana, per com ha acabat i ara és la glòria no haver d'agafar un avió ni avui ni demà per tornar a casa", va manifestar el català, que no va ser titular per decisió del tècnic Gregg Popovich, que va escollir per a aquest lloc Tim Duncan, jugador seu en els San Antonio Spurs.

"Va tenir un detall amb ell. Jo estic agraït que m'hagi donat tants minuts", va declarar el 16 californià, que ja és un expert en aquestes cites amb les estrelles de la NBA.

"A base d'experiència t'acostumes a les situacions i les controles molt més. Estic content per haver viscut quatre All Stars i espero viure'n algun més", va comentar.

Finalment es va referir a l'actuació de Kobe Bryant, elegit millor jugador del partit. Segons va explicar Gasol, l'escorta era conscient que tenia a l'abast el rècord de punts en un All Star, en mans de Wilt Chamberlain.

"Jo no ho sabia, però ell sí. Per descomptat. Ho ha intentat, però després d'un parell d'esmaixades que ha fet no li quedava gasolina", va finalitzar entre rialles.

stats