Esports Barça 26/04/2017

"Gràcies Leo!": el Camp Nou homenatja Messi

El davanter argentí va marcar diumenge el seu gol número 500

Homenatge a Leo Messi

BarcelonaDesprés que diumenge marqués el seu gol número 500 amb el Barça, el club blaugrana ha homenatjat Leo Messi abans del partit contra l'Osasuna. Els aficionats culers han desplegat, no sense dificultats a causa del vent, una pancarta gegant en un dels laterals del Camp Nou. "Gràcies Leo!", s'hi podia llegir.

El davanter argentí tan sols ha trigat 12 minuts a augmentar la seva xifra de gols i estrenar el marcador contra l'Osasuna. El gol ha arribat uns segons després que l'estadi coregés el seu nom i molts aficionats mostressin la seva samarreta imitant el gest que el blaugrana va fer en marcar contra el Madrid.

Messi encara ha tingut temps de marcar un segon gol. Ha sigut el 4-1, que ha sentenciat el partit en el minut 62. El jugador ha sigut substituït poc després. El jove Carles Aleñá ha ocupat el seu lloc.