Futbol femení
Esports Barça 03/04/2015

El Barça femení vol que Lezama sigui la penúltima estació per celebrar la quarta Lliga

En un partit avançat a dijous, l'Atlètic de Madrid va guanyar l'Oviedo i no permetrà que les blaugranes puguin ser campiones matemàticament

Les jugadores del Barça femení celebren un gol

BarcelonaMatemàticament, aquesta era la primera jornada en què el Barça femení podia celebrar el títol de Lliga, però després de la victòria de l'Atlètic de Madrid contra l'Oviedo Moderno (3-0), les blaugranes hauran d'esperar. De tota manera, les noies de Xavi Llorens visiten Lezama (11.45h, GolT) amb la intenció de deixar la Lliga –que seria el quart consecutiu– a punt per celebrar-la a casa la setmana que ve contra el Sevilla. El seu rival dissabte, l'Athletic, s'hi juga poc més que l'orgull d'allargar-li l'espera al que ha estat el seu gran enemic durant els últims cursos. El conjunt basc és quart amb 50 punts, molt despenjat de la lluita per la segona plaça i amb la Copa ja garantida, però té ganes de millorar la imatge donada a Sant Joan Despí, on va caure per un contundent 4-0 poc competit.

A més del duel de la zona alta, la jornada dóna al Sant Gabriel una bona oportunitat per agafar distància sobre el descens. Les del Besòs ja saben que dormiran una setmana més fora de les places vermelles, amb un mínim de dos punts d'avantatge, després de la derrota del Transportes Alcaine (1-2) contra el Rayo Vallecano i l'empat del Fundación Albacete (2-2) contra el València en partits avançats. Aragoneses i manxegues tenen ara 18 punts, dos menys que el 'Sangra', que ha viatjat a Badajoz per enfrontar-se a un Santa Teresa que ve d'empatar contra el conjunt xe la setmana passada.

D'altra banda, l'Espanyol intentarà assaltar el Poliesportiu Nazaret, on l'espera un Llevant que vol recuperar la cinquena posició a la classificació. Les blanc-i-blaves podrien deixar del tot sentenciada la plaça de Copa de la Reina amb una victòria. Les deixaria a 12 punts de l'Oviedo, única amenaça, amb justament quatre jornades (12 punts) per disputar.