Esports 19/03/2017

Dybala pateix una lesió muscular en el partit de la Juve

El rival del Barça ha guanyat per 0-1 al camp de la Sampdoria

BarcelonaLa Juve, rival europeu del Barça, ha guanyat per 0-1 al camp del Sampdoria i consolida així encara més el seu liderat. Cuadrado ha marcat el 0-1 al minut 7 de joc, en un duel en què Paulo Dybala, un dels referents de l'equip torinès, s'ha retirat al minut 27 de joc per una lesió muscular. Dybala segurament no podrà anar a jugar amb la selecció argentina.

Allegri ha fet jugar gairebé l'equip de gala, amb Higuaín de davanter centre, Dybala al darrere i Mandzukic i Cuadrado a les bandes. Pjanic i Khedira han ocupat el doble pivot. A la defensa s'hi han fet rotacions, de manera que han jugat Asamoah, Rugani, Barzagli i Alves per donar descans a Chiellini i Bonucci. Pjaca, que ha entrat per Dybala, ha ofert detalls en un partit dur per la resistència dels genovesos. La Juve, però, segueix amb 10 punts de coixí sobre el Nàpols, que ha guanyat 2-3 a Empoli, i 11 sobre un Roma que juga aquesta nit contra el Sassuolo.