Comentaris (25)

 • Isarda 20/03/2017 21:52:26

  És una llàstima que no es valori l'aportació de l'Anna Simon. Al meu parer ha portat simpatia i aire fresc a un programa carrincló.

 • Quique 20/03/2017 22:37:27

  Mònica, avui estic en desacord. Al meu parer, a més de les extraodinàries Le Due Donne, entre els concursants de l'Oh Happy day hi ha altres valors molt destacats com els joveníssims Friendship Sound que han realitzat actuacions fora de sèrie que emocionen de debó o les espectaculars Sound Six que sempre posen el llistó molt alt. De ben segur que, en conjunt el programa es mereix una valoració crítica més positiva.

 • daniel 20/03/2017 22:53:44

  Hola, no estic gens d'acord en que el programa estigui vulgaritat Le Due Donne, penso que és precisament tot el contrari, les ha tretes dels seu estil musical habitual per a fer-les lluir en estils que fins ara no tocaven. I inclús així destaquen sobre la resta. Per a mi està clar que són les millors del programa, de llarg.

 • Marc Pages Gimenez 20/03/2017 23:37:01

  Doncs en la meva opinió, del jurat només se'n salva el Daniel Anglès. Les aportacions dels altres són més aviat lamentables. També hi ha més concursants que superen la mitjana del programa. Les Sound Six i Friendship Sound han tingut actuacions impecables. No tinc clar que Due Donne sigui molt superior a ells, tot i que cantar líric et vesteix de bagatge musical, no vol dir que els altres no el tinguin.

 • Carles R. 21/03/2017 00:01:09

  Avui Mònica no et dono la raó. Penso q el programa està bé, és entretingut...i millora les temporades en q només hi havia corals...per mi no cal q després arribin a vendre discs...en tinc prou amb q sigui una estona entretinguda

 • luishu 21/03/2017 01:13:18

  Doncs a mi m'agrada molt aquesta temporada i comparant amb anys anteriors el nivell ha pujat. Ho podem veure justament després del programa quan fan recordatoris d'anys anteriors... Les corals i els grups eren molt més amateurs.
  Aquest any entre Le due donne, Friendship Sound (quina veu que té aquest noi!!) i les Sound Six la qualitat ha pujat molt. Cada gala és un bon espectacle, sense excessos de posta en escena. I han sabut trobar i explotar suaument el joc que donen alguns candidats com ara Le due donne i les seves pica baralles (com el dia amb el novio d'una d'elles i la filmoteca) o el noi sempre incòmode de Friendship Sound.

 • Pau Macià i Masó 21/03/2017 09:45:22

  Vistos cinc minuts, no cal tornar-hi.

 • Madovi 21/03/2017 10:06:48

  Estic completament d'acord amb tu.
  A mi el programa m'entreté però no té ni de bon tros la qualitat i la màgia de les altres edicions.
  Tens tota la raó quan dius que sobrevaloren algunes actuacions i a les pobres líriques les tenen consumides, si no encaixaven en el programa haver-ho dit en els càstings.
  Només falta que quan acaba el programa ens ofereixin un moments dels antics Oh Happy Day per veureu encara més la diferència.
  La presentadora és molt simpàtica i el jurat segueix com en altres edicions però en realitat ho tenen més difícil.

 • Fna Boy 21/03/2017 10:31:46

  A mi m'agradava més quan eren corals (i gaudeixo amb les repassades que fan de temporades anteriors després de cada programa!) però entenc que el nombre de grups que hi podrien participar és més limitat i per tant han d'obrir-se a altres menes de formacions.
  L'Anna Simon te un estil diferent al Farel·lo però tots dos ho han fet molt bé. Molt.
  El jurat molt bé, els d'ara i els que han estat abans (potser més fluixos la Chenoa i el Roger Coma però tot i així bé). Potser en algun moment cauen en la desmesura i l'histrionisme però res a veure en la vulgaritat (la chabacaneria que diuen ells) en que cauen sempre els programes similars espanyols.
  Els grups són d'una qualitat brutal. Aquesta temporada i abans. Per a mi els millors enguany són Sound Six i Le Due Donne. Però em fa pena cada cop que eliminen algú perquè tots ho fan molt bé. Potser perquè són un negat per a la música i el cant i admiro qui te aquesta habilitat i aquest do :-)
  Em sap greu Mònica, però avui estic en desacord amb tu.

 • bulleta 21/03/2017 10:52:31

  Apreciada Mònica, no ès la primera vegada que estic total o parcialment en desacord amb la teva opinió. Es normal, però avui penso que n`has fet un gra massa, i es que em mereix tot el respecte la teva opinió sobre televisió, malgrat ja he dit que no sempre estem d`acord, però que valoris l`aspecte musical del programa ja em sembla massa. Le Due Donne sòn dues noies fantàstiques que canten molt bé, però això no vol dir res , la precisió tècnica ès pot aconseguir amb molt de treball i esforç. Dins d`una actuació , en directe, no vista per la tele, hi ha infinitat de factors que porten al èxit o al fracàs, o pitjor, a la simple indiferència. Aquest programa porta a la tele gent que s`esforça i treballa molt i aquests valors sòn molt d`agrair en els temps que corren, i a més en un espai musical. Gràcies i ànims a tv3, malgrat les dures dificultats econòmiques ,( no sempre valorades.... ) per seguir oferir-nos aquesta mena de programes.

 • Assumpta 21/03/2017 11:55:26

  Jo tampoc hi estic dacord. Les Due donne son mokt bones, és cert, però x valorar-ho bé hauria d ser un concurs d lírica. I no ho és. Elles han d saber cantar diferents registres, com se'ls hi demana als altres.
  jo sóc una fan d la veu d lEric, incrrïble!!!!

 • cor 21/03/2017 11:58:37

  Doncs a mi m'agradava més amb les corals. Penso que ara hi ha menys música, parlen molt més, i s'ha estandaritzat en la línia de qualsevol programa musical de les altres cadenes. Abans no me'l perdia, i ara sovint me'n vaig a dormir a la mitja part. També crec que Le Due Donne és el milloret que hi ha. Senzillament perquè tenen tècnica i treball vocal al darrere.

 • Yurral 21/03/2017 12:50:49

  Espero per l'any vinent un "Oh Happy Rock", que aquest any el concurs sembla massa un OT a la catalana.

 • Momo 21/03/2017 13:41:49

  la meva opinió d'aquest any, és que queda desdibuixat l'essència de corals, massa anglès i prepotència de la parella lírica, que es queixen per tot. Els ballarins em sobren . El programa el veig sempre i l'Anna Simon m'agrada molt, el jurat de quatre ara més interessant.

 • carme gil 21/03/2017 14:02:06

  Massa bombo a les Sound Six. Molta ballaruca i uns aguts que et punxen les oïdes.

  Molt bé per les Due Donne i per Friendship Sound que són espectaculars.

  Però guanyaran les que mouen el cul. Com l'any que ho van fer Deu de veu.

 • F. Cortiella F. 21/03/2017 14:30:49

  Les Due Donne impressionants ¡¡¡¡¡¡ Fantastiques¡¡¡¡¡¡¡

 • david blasi 21/03/2017 14:33:59

  .. doncs jo només vaig aguantar cinc minuts.
  Em va semblar mooooolt fluix!

 • elfoix 21/03/2017 15:06:02

  ah, però no era un programa de telecinco??

  quina llàstima, la bbc fa un programa de cors (Choir of the year) i no van comprar lo de la Fox, que obliga a fer sempre música discotequera (com Oh Happy day)
  A Bèlgica, igual, koor van der jar, qualitat coral, grans audiències...
  La premissa de que si no és aquell estil de cançó no hi haurà audiència es mostra falsa en altres bandes.
  Tenim el que volem?

 • Rosara 21/03/2017 15:44:45

  La pèrdua més notòria és la del presentador, res a veure, però res, aquesta noia que descrius molt bé i només mira de fer-se notar, amb el to sempre encertat de l'Eduard Farel.lo. Pel que fa al jurat, sort del Peter que aporta el punt humà, la Gisela no m'agrada, anant de tant sàbia que pot desmuntar una gran actuació.

 • Fermator 21/03/2017 15:57:42

  No soporto aquests tipus de programes on tots son més falsus que un "duru sevillanu"... més aviat sembla un OT a la catalana, i per aquestes xarnegades ja tenim les teles fatxes ejpanioles...

Comenta

Si no tens usuari de l'ARA, aconsegueix la teva subscripció gratuïta

Activa-la aquí
Ja tens usuari de l'ARA? Inicia sessió

ENVIA UN COMENTARI

L'Ara.cat utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Més Informació

D'acord