Camp de Tarragona 22/12/2016

L'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona presenta el seu receptari solidari

Elaborat per acadèmics i restaurants de la demarcació tarragonina, els 6.000 llibrets han estat entregats al Banc dels Aliments

Ara
1 min
Un momennt de la presentació del receptari solidari a la seu del Banc d'Aliments a Reus.

ReusL'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha presentat aquest dijous, 22 de desembre, el receptari solidari, que té com a característica principal que els ingredients han de ser de baix cost i de producte imperible com arròs, llegums o pasta. L’acte s’ha fet a la seu del Banc dels Aliments de Reus.

En aquesta tercera edició, l'Acadèmia ha elaborat 6.000 receptaris en els quals han participat tant acadèmics com restaurants tarragonins. Aquests llibrets han estat entregats al Banc dels Aliments, que es fa càrrec de la seva distribució tant a seus de Càritas com a centres socials.

La col·laboració entre totes dues associacions compta ja amb tres edicions i ha estat rebuda amb molt entusiasme entre la gent necessitada de la demarcació. L'Acadèmia de Gastronomia continua amb la seva ferma aposta per promocionar la cultura gastronòmica tarragonina a tots els nivells.

Entre les entitats que col·laboren en l'elaboració del receptari solidari hi ha el Grup Bou, el Col·lectiu de Dones de Vilafortuny, el Restaurant Les Moles, el Restaurant del Mar de Cambrils o la Fundació Internacional del Fruit Sec.

stats