GASTRONOMIA
Camp de Tarragona 26/04/2017

Arriben les cinquenes Jornades dels Fideus Rossos de Cambrils

Un total de 35 restaurants ofereixen del 28 d’abril al 14 de maig menús amb les diferents variants d’aquest plat típic de la cuina marinera

Ara
1 min
Els Fideus Rossos són un plat típic de la cuina marinera.

CambrilsEls fideus rossos seran els protagonistes de menús especials en un total de 35 restaurants de Cambrils. Les jornades dedicades a aquest plat típic de les barques dels pescadors de Cambrils tornen del 28 d’abril al 14 de maig per promocionar la cuina marinera. Es tracta d’una de les especialitats més pròpies de Cambrils dins de la categoria dels ranxos mariners, herència d’una cuina que ha passat de generació en generació.

Com sempre, els restaurants oferiran des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. Els preus dels menús oscil·len entre els 20 i els 58 €. La novetat d’aquesta cinquena edició és que els àpats es maridaran amb la cervesa Damm Inèdit, patrocinadora de les jornades.

A més, enguany, els últims quatre dies de les jornades coincidiran amb la celebració de la desena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que se celebrarà de l’11 al 14 de maig.

Un calendari gastronòmic consolidat

Les Jornades dels Fideus Rossos estan incloses dins el calendari gastronòmic de Cambrils, que ofereix 9 propostes gastronòmiques a la població i als visitants per gaudir de la destinació durant tot l’any. Els fideus rossos segueixen a les Tretzenes Jornades de la Galera, ja molt consolidades, i les Cinquenes Jornades Encarxofa’t a Cambrils. El juny el calendari continuarà amb la Mar de Tapes de Primavera i després de l’estiu serà el torn del calamar.

stats